”Mânuța norocoasă” a Loteriei, Alexandru Croitoru anunță premiile fabuloase de la Loto! Ce secret îți spune ca să câștigi

4 septembrie 2018 22:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

În primele 8 luni ale acestui an Loteria Romană a acordat peste 4.65 milioane de câștiguri în valoare totală de 150 milioane euro! Alexandru Croitoru, ”Mânuța norocoasă” a Loteriei, își dezvăluie un secret, să te ajute să câștigi.

Prezentatorul emisiunii “Lozul cel mare” de la TVR 1, Alexandru Croitoru, supranumit și ”Mânuța norocoasă” de la Loterie, pentru că a făcut numeroși români fericiți, anunță care sunt premiile fabuloase de la Loto. ”Premiul în acest moment la Loto 6/49 este în valoare de 4 ,3 milioane de lei, iar anul acesta marele premiu la acest joc a fost câștigat deja de 3 ori. Premiul în acest moment la Joker este 2,2 milioane de lei.

Cel mai mare premiul din istoria Loteriei la Joker a fost câștigat în data de 2 August și a fost în valoare de 4.5 milioane euro!”, spune Alexandru Croitoru, prezentatorul emisiunii “Lozul cel mare” de la TVR 1. El a mărturisit și ce anume îl întreabă cel mai des oamenii care joacă la Loto. Iată ce secret le-a dezvăluit Alexandru Croitoru: ”Cel mai des primesc următoarea întrebare: Ce să jucăm la loto? Fie că mă întâlnesc cu oameni pe stradă, la mall sau mă contactează pe pagina mea de Facebook, răspunsul meu meu pentru ei este acesta: Jucați variante simple, majoritatea premiilor mari au fost câștigate, așa!”.

Mai multe