Mara Bănică a ajuns de urgență la spital: "Senzația era ca o mie de cuțite"

26 octombrie 2017 14:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mara Bănică a suferit o durere cumplită la gleznă după ce a călcat greșit. Aceasta nu a băgat de seamă faptul că situația s-ar putea agrava și nu a mers la spital până ce nu a simțit că durerea o copleșește. A fost internată de urgență și a acordat primul interviu pentru AntenaStars de pe patul de spital.

“A fost un mare, mare ghinion, la o glezna la care eu am avut probleme acum vreo 15 ani, am călcat strâmb înainte de o emisiune XtraNight Show. M-a durut pe moment, s-a umflat vreo două zile, am zis că-mi trece. Dintr-o prostie, un ghinion absolut, am ajuns să mi se rupă acel cartilagiu, să se tocească practic și când călcam, efectiv, era os pe os. Senzația era ca o mie de cuțite, de ace care-mi treceau prin gleznă în momentul în care călcam. Și nu am avut decât varianta asta de operație în regim de urgență cu o anestiezie locală. Nu a durat foarte mult intervenția. Să dea Dumneazeu să calc bine și să nu mai am dureri“, a declarat Mara Bănică pentru AntenaStars.

Aceasta a explicat cum s-a ajuns la acest lucru și cum va proceda în timpul recuperării. “Am călcat prost, nu mi-am dat seama cât e distanța de la pământ, am pus piciorul greșit, tocul mi s-a întors și aia a fost. Trebuie să stau așa vreo două zile și apoi să încerc să merg, nu trebuie să forțez prea tare piciorul și nu am voie să conduc.“

Mai multe