Mara Bănică, mărturisiri despre cel mai tragic moment din viața ei: «Era să mor la 50 de metri de casă»

13 iulie 2018 17:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mara Bănică și-a făcut curaj și a povestit despre cea mai marcantă perioadă din viața ei. Vedeta a fost accidentată grav pe stradă, la 50 de metri de locuința ei și a mărturisit că era să moară. Vedeta a stat trei zile în comă, iar acele zile au fost ca un coșmar pentru ea.

Mara Bănică a vorbit cu greu despre acele clipe în care credea că nu va mai avea șanse de scăpare. Toți care erau în jurul ei la tragicul accident au crezut că ea a murit. Chiar și după ce au trecut 15 ani, vedeta este îngrozită de amintirile acelea.

„Am fost în comă trei zile, a fost o cumpănă mare din viaţa mea. Tocmai mă întorsesem din Irak, ironic, un paradox. Era să mor la 50 de metri de casă. Veneam de la o petrecere. Nu-mi amintesc mai nimic din spital, aveam ficatul rupt, coastele rupte, picioarele, îmi făcuseră o extensie la şoldul drept. Norocul a fost că am luat stâlpul pe mijloc, că altfel l-aş fi omorât pe cel din dreapta. N-a venit salvarea timp de 13 minute, doar două dube de poliţie, un taximetrist şi un băiat, vecin cu mine. Eu eram lipită de parbriz, toată lumea credea că sunt moartă”, a povestit Mara Banică la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Mai multe