Mara Bănică, mărturisiri despre relaţia cu fostul iubit: "Nu aş mai sta în viaţa vieţilor mele"

8 octombrie 2018 22:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mara Bănică a vorbit despre relația pe care a avut-o cu iubitul ei, Răzvan, cu care și-a încheiat toate socotelile cu el în urmă cu câteva luni. Cei doi s-au despărțit anul acesta.

Mara Bănică a fost prezentă la o emisiune tv unde a povestit despre problemele pe care le-a avut atunci când relația dintre cei doi nu se finalizase. 

"Nu cred că aş mai sta în viaţa vieţilor mele într-o relaţie toxică. Nu! Nu mai merge un lucru, rupeţi-l! Mă gândeam ce fac eu singură, ce o să facă copilul... Nu există aşa ceva! Poate apărea un alt <al meu> cu care să fie de 200 de ori mai bine. Să trăieşti din nou! E ceva mai mişto pe lumea asta decât să te îndrăgosteşti? Nu!", a declarat la o emiisune tv, Mara Bănică. 

Ea a mărturisit că a slbăit foarte mult în acea perioadă. 

"Am slăbit, da. Am dat jos în total 18 şi a fost cu dus şi întors, am slăbit fără sport. N-aş sfătui pe nimeni să facă lucrul ăsta. Acum am două zile de antrenament şi două zile de aparate. Am trecut prin nişte etape fireşti, o despărţire după mulţi ani. Oamenii ancoraţi în trecut nu sunt fericiţi. Îmi trăiesc povestea, îmi trăiesc momentul. Sunt mega, mega-fericită", a mai spus ea.

Mai multe