Mara Bănică, operaţie nouă la sâni: «Am trecut prin cea mai lungă intervenţie din viaţa mea»

11 decembrie 2018 12:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumuseţea cere sacrificii! Mara Bănică a stat şapte ore sub anestezie generală pentru o nouă operaţie la sâni. Jurnalista şi-a ridicat bustul, mameloanele şi şi-a scos o ciatrice veche de pe abdomen, complex pe care îl avea de la accidentul de maşină suferit cu 15 ani în urmă. Totul s-a prelungit extrem de mult, iar efectul anesteziei a făcut-o pe vedetă să nu mai gândească clar.

Mara Bănică a trecut săptămâna trecută printr-o operaţie complexă şi a povestit despre intervenţie la Antena 1. Jurnalista a vrut să-şi rezolve mai multe probleme de ordin estetic, iar în acest context operaţia s-a prelungit. Mara şi-a ridicat sânii şi mameloanele şi a scăpat de o cicatrice veche, care se vedea inestetic la plajă.

"Sunt cei mai frumoşi sâni din ultimele patru perechi pe care le-am avut. Am păstrat dimensiunile. Mai greu a fost după. Când am deschis ochii, pe la ora 22.00, am dat cu ochii de o asistentă căreia i-am cerut să-mi scoată branula ca să plec acasă. I-am cerut hainele de la vestiar şi am plecat la o oră şi jumătate după ce m-am trezit din anestezie. M-am urcat la volan, dar pe drum am avut două momente de cumpănă gravă. Vedeam triplu. Nu ştiu cum am ajuns acasă. Am intrat şi m-am culcat. Până să adorm, mi s-a făcut rău, pentru că mi-am făcut o cafea şi am luat o gură, dar mi s-a părut că are gust de clor", a punctat Mara Bănică.

Ce operaţii estetice are Mara Bănică

Pe lângă intervenţiile pe care Mara Bănică le-a făcut din 2009 la sâni, jurnalista şi-a făcut şi o rinoplastie şi mai multe intervenţii la faţă. Operaţia s-a petrecut într-o casă închiriată, în Piaţa Romană. "Nici nu ştiu cum îl cheamă, Giovanni sau Giuseppe. M-a operat unul care s-a prezentat drept medic, mare greşeală din partea mea. Siliconul de la sânul stâng s-a deplasat şi mi-au apărut noduli", povestea în trecut Mara Bănică.

Citeşte şi: 

Mara Bănică, mărturisiri despre relaţia cu fostul iubit: "Nu aş mai sta în viaţa vieţilor mele"

Cum a reușit Mara Bănică să piardă în greutate: «Am slăbit 15 kilograme în 2 luni și jumătate»

Mai multe