Mara Georgescu, adolescenta de 15 ani, care promite să ajungă ca Rihanna şi-a lansat primul videoclip

19 noiembrie 2019 17:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

O voce puternică ce i-ar putea face concurenţă până şi Rihannei a fost descoperită recent. La doar 15 ani, Mara Georgescu, adolescenta care a fost comparată cu Jorja Smith, a lansat piesa "Gin, gin".

Mara Georgescu este una dintre artistele noii generații, care i-a uimit pe cei care au descoperit-o prin perseverenta şi talentul ei. Adolescenta tocmai a lansat piesa “Gin, gin”, o producție Lanoy Records. Videoclipul piesei se potrivește foarte bine cu atitudinea directă, nonconformistă și asumată a Marei.

Ritm, pasiune, balans și distracție la maxim sunt ceea ce îți inspiră această melodie încă de la prima ascultare. Tânăra artistă speră să-i determine pe cei care o ascultă să apese butonul de “play” în modul “repeat” după prima audiţie. 

Amprenta vocală a solistei este specială, aşa de la prima ascultare a pieselor interpretate de aceasta, nu e de mirare că aţi putea spune că “sună ca afară”, iar Shazam-ul să o identifice ca fiind 100% Jorja Smith. Cei care au auzit-o au spus că seamănă la fizic cu Rihanna şi are o voce puternică.  Adolescenta a ales o interpreteze piese comerciale, dar şi partituri care îi pun în evidență calitățile vocale.

Mai multe