Marcel Pavel a dat uitării calvarul COVID-19! Cum se relaxează artistul în orașul natal

23 august 2020 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestitul artist Marcel Pavel (60 de ani) a reușit să scape din ghearele morții, în urmă cu două luni, când a fost diagnosticat cu nemilosul coronavirus, dar și cu dublă pneumonie.

Medicii l-au ajutat să treacă peste necaz, iar familia îi este un real sprijin, în perioada de refacere. El se află sub observația medicilor, care i-au prescris un tratament injectabil, cu anticoagulante, dar și o dietă fără sare. Marcel a fost câteva zile la mare, pentru o porție zdravănă de aerosoli, iar acum se relaxeză și respiră aer curat la un complex din Câmpulung, orașul său natal.

Marcel a revenit la o pasiune mai veche, pescuitul, dar prepară și bunătăți, fiind un bucătar priceput: ”Haideți la ciorbiță de pește!”, a fost invitația lui. Artistul a povestit, la Antena 3, despre problemele cu care s-a confruntat pe patul de spital: „ Am avut dureri oculare îngrozitoare, dureri de cap groaznice, transpirații abundente, temperatură 37,5. M-am doctoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-iștilor mei. Mi-au spus că am sinuzită, mi-au dat un antibiotic mai slab, m-am vindecat, dar am spus că am o stare de moleșeală și transpir la o temperatură de 36,7. Nu s-a dus nimic la gât, la corzile vocale. Doamne ajută, în schimb se instalase această pneumonie: pneumonie interstițială bilateral medie, că așa era diagnosticul. Doctorița mi-a spus că am fost foarte grav, la un pas de moarte!”.

Mai multe