Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus! Artistul a fost dus cu izoleta la spital

17 iunie 2020 23:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

E oficial! Cântărețul Marcel Pavel, despre care se știa încă de marți, 16 iunie, că este suspect de coronavirus, a fost dus miercuri seară la spital cu izoleta, după ce rezultatele testelor au arătat că este, într-adevăr, infectat.

Acesta a așteptat întâi analizele testelor care i-au fost făcute, care au confirmat că artistul este infectat cu noul coronavirus, potrivit gandul.ro.

Marcel Pavel, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Inițial, deși starea sa de sănătate nu a fost una tocmai bună în ultimele zile, cântărețul a crezut că are doar o răceală. În cursul zilei de miercuri, 17 iunie, însă, a fost supus unui prim test de depistare pentru COVID-19, iar în urmă cu puține momente ar fi fost transportat la spital, conform sursei anterior menționate, după ce testele au evidențiat faptul că Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Vedeta susținuse că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, iar de cealaltă parte, familia lui nu acuzase nicio problemă. „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări ( la emisiunea „Te cunosc de undeva” n.r). Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat miercuri dimineață Marcel Pavel.

Mai multe