Marcel Pavel, despre câştigătorul Eurovision: "În sfârșit se apreciază creația"

16 mai 2017 7:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marcel Pavel i-a felicitat pe reprezentanții României la concursul Eurovision 2017, dar și pe autorul melodiei "Yodel it". Artistul, care ne-a reprezentat țara în 2002, a fost încântat de piesa câștigătoare.

”În sfârșit, muzica a revenit la matcă. Așa îmi place mie să spun, odată cu câștigătorul melodiei «Amar pelos dois», în sfârșit se apreciază creația și nu neapărat show-ul. Salvator Sobral, prin simplitatea lui și interpretarea ingenuă a cucerit inimile tuturor celor care au ascultat această piesă și sunt foarte, foarte bucuros, că într-un final, muzica de calitate a triumfat. Felicit echipa noastră, pe cei doi tineri, Alex și Ilinca, dar cel mai mult pe compozitorul Mihai Alexandru, pentru ideea excepțională de a se prezenta cu o astfel de melodie, care ne-a clasat pe locul 7. Mă bucur pentru mult pentru ei și pentru Mihai”, a delarat pentru Click!, Marcel Pavel.

Artistul a clasat România pentru prima dată în Top 10 la Eurovision, în anul 2002 la Talin, Estonia, când a concurat alături de Monica Anghel cu piesa ”Tell me why”, scrisă de Ionel Tudor. 

Mai multe