Marcel Pavel i-a rupt turta fetiţei la 3 ani

1 iulie 2016 21:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marcel Pavel (56 de ani) a organizat joi, 30 iunie, o petrecere cu fast pentru prinţesa lui, Iuvenalia Ioana Pavel, care a împlinit 3 anişori. La evenimentul desfăşurat la o terasă de lux din Herăstrău, s-au strâns toată familia artistului, dar şi câţiva prieteni apropiaţi, care au venit cu un munte de daruri pentru sărbătorită.

Soţii Marcel şi Violeta şi-au serbat joi seară fetiţa, pe Iuvenalia Ioana Pavel, care a împlinit 3 ani pe data de 1 iulie. Cu acest prilej, artistul i-a rupt şi turta micuţei. Celebrii părinţi i-au pus pe tăviţă, conform tradiţiei, mai multe obiecte, din care a trebuit să-şi aleagă trei. Iuvenalia a întins mâna după un pix, un teanc de bani, dar şi după o iconiţă cu Maica Domnului de la Ierusalim, pe care o primise în dar de la duhovnicul familiei, părintele Emil Cărămizaru.

Invitaţii au fost răsfăţaţi cu mâncăruri fine: fructe de mare, salată cu raţă, pacheţele cu legume, muşchi de vită la tavă cu ciuperci şi orez, coaste de porc şi de miel. La final, Iuvenalia a suflat în lumânarea de pe tortul făcut din bezea, ciocolată, fructe de pădure şi frişcă. Artistul i-a cântat ”La mulţi ani!” prinţesei sale, alături de toţi musafirii. Sărbătorita, îmbrăcată ca un fotomodel, a primit un munte de jucării, dar şi hăinuţe şi bijuterii din aur. 

Mai multe