Marcel Pavel, la Sărbătoarea Castanelor: ”Am simțit că sunt iubit și respectat ca un adevărat artist”

29 septembrie 2014 20:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marcel Pavel s-a aflat, zilele trecute, la Festivalul Castanelor de la Baia Mare, unde s-a simțit ca un adevărat artist.

Marcel Pavel s-a numărat printre artiștii, care au venit la întâlnirea cu publicul de la Baia Mare, oferind un spectacol de neuitat. Interpreții au mărturisit că au fost și ei cuceriți de spectatorii, care au trăit cu emoție momentele, demonstrând că muzica de calitate este încă, apreciată și dorită de public, scrie portalul www.emaramures.ro.

Marcel Pavel s-a declarat încântat de reacția publicului, arătând că spectatorii au trăit alături de el, fiecare moment artistic.

„De fiecare dată când am venit aici în Baia Mare, publicul spectator de aici m-a primit extraordinar, dar acum parcă a fost mai mult ca data trecută. Am simțit că sunt iubit și respectat ca un adevărat artist”, a declarat Marcel Pavel, pentru sursa amintită. 

Printre artiștii, care au mai urcat pe scenă la Sărbătoarea Castanelor s-au numărat și: Monica Anghel, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Angela Similea și Ovidiu Komornyik. Atmosfera a fost întreținută de actorul Dorel Vișan, care a mărturisit că a revenit cu drag la Baia Mare.

Foto: www.emaramures.ro

Mai multe