Marcel Toader a dezvăluit motivul absenței sale de la divorț: „Nu vreau să...”

13 septembrie 2017 19:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 13 septembrie, Marce Toader și Maria Constantin ar fi trebuit să semneze actele de divorț, dar la notariat s-a prezentat doar cântăreața, care a părut mai mult decât încântată că pune capăt relației cu afaceristul. La rândul lui, Marcel Toader a dezvăluit de ce a refuzat să se prezinte la notariat.

Fostul rugbist a fost din nou prezent în platoul emisiunii „Acces direct”, la Antena 1, alături de alte două invitate: interpreta de muzică populară Saveta Bogdan și jurnalista Mara Bănică.

Marcel Toader este în continuare ferm convins că Maria l-a înșelat, dar în mod paradoxal, ea a fost cea care a intentat prima procesul de divorț, în ciuda faptului că în seara zilei de 12 septembrie, el a afirmat la „Xtra Night Show” că abia așteaptă să taie orice legătură pe care o are cu Maria Constantin.

„Am obervat că Maria păstrează tăcerea. De ce nu vine să aducă o probă în favoarea ei? I-am propus să-și asume responsabilitățile, numai că Mirela (Maria Constantin, n.r.), de atâta vreme, i-a mințit și pe prietenii ei.”

Marcel Toader nu s-a prezentat la notariat pentru a semna actele duvorț, deși a mărturisit că stabilise prin telefon cu ea ora la care ar fi trebuit să se întâlnească pentru a rezolva această problemă: „Nu vreau să trăiesc într-un compromis cu un divorț, cu o culpă comună. Îi cer instanței să decidă cine a comis adulterul.”

Cu alte cuvinte, Marcel Toader nu dorește ca divorțul să pară o decizie de comun acord izvorâtă din vina amândurora, ci vrea ca Maria Constantin să fie trimisă în judecată și să se confirme pe cale legală că ea este cea care l-a înșelat. De asemenea, el a mai precizat că nici nu se gândește să se mai recăsătorească: „Momentan mă opresc aici cu căsătoriile, nu mai vreau să aud de așa ceva.”

Mai multe