Marcel Toader dezvăluie motivele divorțului. ”Am făcut parte dintr-un plan al ei”

4 septembrie 2017 19:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marcel Toader (54 de ani) a vorbit pentru prima dată despre motivele celui de-al șaselea mariaj. Rugbistul a avut o căsnicie de doi ani cu Maria Constatin și, deși credea că a găsit, în sfârșit, femeia potrivită pentru el, se pare că lucurile stăteau altfel. Acesta declară că Maria Constantin s-a folosit de imaginea lui pentru a deveni cunoscută și timp de un an de zile a putut vedea cu ochii lui cum aceasta se schimbă de la o zi la alta, aflând astfel motivele pentru care solita a ales alt drum.

Marcel Toader a mers în platoul ”Acces direct”, așa cum nimeni nu l-a mai văzut. Posomorât și abătut, acesta a mărturisit că a slăbit 14 kilograme de la separarea de Maria Constatin și că a avut parte de multe nopți albe. Pentru prima dată, acesta și-a făcut curaj să vorbească despre Maria Constantin și, în special, despre motivele care au condus la despărțire.

Rugbistul este de părere că a făcut parte din planul cântăreței de la bun început. Acesta a declarat că semnele au început să apară în urmă cu un an, când au participat la reality show-ul ”Ferma vedetelor”. Ba mai mult, după ce acesta a fost eliminat din competiție și soția sa a rămas, unele gesturi au trădat apropierea ei de un concurent cu care este sigur că l-a înșelat. Pe lângă toate acestea, rugbistul spune că Maria nu l-a înșelat cu un singur bărbat,ci cu mai mulți, acesta cunoscându-i personal pe toți.

”Eu am făcut parte dintr-un plan al ei. Spuneam că am întâlnit femeia potrivită la momenul potrivit. Eu simt de un an că ceva nu e în regulă, prin atitudinea ei. În timpul emisiunii la care am mers împreună mi-am dat seama de multe. Am fost eliminat primul de acolo, timp în care ea a filtrat cu un concurent. Maria m-a înșelat, am probe că m-a înșelat. Îi cunosc personal pe cei cu care m-a înșelat. O urmăresc de un an de zile și am descoperit trei motive pentru care a ales să facă acest lucru. În primul rând, succesul dobândit pe care nu a știut să-l managerieze, toată lumea spunându-i că este frumoasă, talentată, că merită mai mult și că nu ar trebui să stea cu mine. În al doilea rând, telefonul a fost o cauză prinipală, pentru că succesul său se vedea pe internet, pe o rețea socială, unde primea mesaje și altele. În ultimul rând, Maria și-a schimbat stilul vestimentar fără să mă întrebe și, mai mult, și-a tăiat părul. Știți ce se spune: că atunci când o femeie alege să-și taie părul vrea să-și schimbe viața”, a declarat Marcel Toader la ”Acces direct”.

La cei 54 de ani ai săi, putem spune că Marcel Toader este un bărbat experimentat în ceea ce privește căsniciași că a trecut prin multe de-a lungul vieții sale, acesta aflându-se la cel de-al șaselea mariaj eșuat. Bărbatul are de gând să iasă în față și să-și spele imaginea în fața Mariei Constain, dar și a femeilor cu care a fost și de care s-a despărțit cu scandal, după ce a fost acuzat că este violent verbal și fizic, profitor, și că stă cu femei din interes, acesta ducând lipsa banilor.

Mai multe