Marcel Toader îi e dator Gabrielei Cristea, dar s-a apucat de afaceri

31 iulie 2016 22:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă fosta nevastă l-a dat în judecată pentru a-şi recupera datoria de 400.000 de euro, Marcel Toader consideră că şi-a încheiat la divorţ socotelile cu Gabriela Cristea. Astfel, cu banii câştigaţi în ”Fermă”, afaceristul vrea să-şi deschidă un magazin cu produse franţuzeşti.

A stat zece săptămâni în ”Ferma vedetelor”, reality show-ul de la Pro TV. A trudit din greu, însă la jumătatea lunii aprilie, Marcel Toader (53 de ani) a plecat fericit pentru că valiza lui s-a umplut cu 15.000 de euro. Bineînţeles, în cazul său câştigul a fost mult mai mare, întrucât a participat şi soţia acestuia, Maria Constantin (29 de ani), care a supravieţuit eroic până la finalul concursului. Cântăreaţa a investit o parte din banii ei în videoclipul piesei ”Mugur de dragoste”,  însă despre partea lui Marcel Toader se ştia încă de când a intrat în show că va trebui să o dea fostei sale neveste, Gabriela Toader.

La începutul lunii martie, bruneta l-a dat în judecată pe Marcel şi firma acestuia, Blue Ciel, în care figura şi ea ca acţionar, pentru a-şi recupera cei 400.000 de euro - banii reprezentând investiţia pe care aceasta susţine că a făcut-o în firmă. Ei bine, Marcel consideră că şi-a încheiat socotelile cu fosta soţie încă din vara anului 2013, când au şi divorţat. Aşa că, din cei 15.000 €, Toader vrea să-şi deschidă în Bucureşti un magazin cu produse din carne şi brânzeturi franţuzeşti. Deja a găsit locul, dar şi furnizorii produselor gustoase, însă în momentul de faţă afaceristul caută un designer care să-i decoreze spaţiul, astfel încât să arate ca un loc din Franţa, şi nicidecum ca orice băcănie de cartier. 

Mai multe