Marcel Toader: „Maria Constantin este creația mea"

6 septembrie 2017 19:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marcel Toader a venit pregătit cu declarații bombă pe 6 septembrie, în cadrul unei emisiuni în direct, unde a făcut acuzații grave și a susținut că are probe împotriva Mariei care dovedesc că l-a înșelat.

Marcel Toader a fost invitat în cadrul emisiunii „Acces direct”, de la Antena 1, unde a venit cu probe împotriva Mariei constantin, dar a și dezvăluit motivul pentru care ea și-a schimbat numele.

În timpul emisiunii, Marcel a făcut de mai multe ori referire la soția sa folosind numele Mirela, vechiul prenume al ei. Într-o discuție aprinsă cu alte două invitate în platou (Saveta Bogdan și Paula Crăciunescu), Toader a răbufnit și a dezvăluit că el a fost cel care a îndemnat-o pe Maria să-și schimbe numele pentru a o scăpa de trecut. El a mărturisit că se săturase să vadă pe Internet numai referințe scandaloase la soția sa, așa că i-a sugerat să-și schimbe numele.

În concordanță cu această afirmație, Marcel Toader a încercat într-un fel să-și justifice atitudinea dominatoare pe care o are asupra Mariei și este nemulțumit de faptul că nu-i arată recunoștință pentru toate lucrurile pe care le-a făcut pentru ea. El susține că datorită lui, cântăreața a ajuns celebră și tot datorită influenței sale a reușit să câștige astăzi o mie de euro pe oră la un concert:

„A venit în București (Maria constantin, n.r.) cu o geantă sport și multe costume naționale. Știa cineva de Maria Constantin? În 2013, Mirela Constantin a avut o apariție la Favorit Tv unde nu a cântat și în același an a avut o apariție la Etno Tv, unde a stat cinci minute (și ar fi plătit pentru a apărea pe post, n.r.). dacă accesezi Google, știți de Maria Constantin după 2013, când m-a cunoscut pe mine. Maria Constantin este creația mea.”

Mai multe