Marcel Toader, primele declaraţii despre relaţia cu Aida Preda: «O cunosc de aproximativ 5 ani»

9 ianuarie 2018 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Omul de afaceri pare că a trecut repede peste despărțirea de Maria Constantin şi caută alinare în brațele unei alte artiste.

După ce au apărut zvonuri că ar avea o relație cu Aida Preda, cântăreață de muzică populară, Marcel Toader a recunoscut că a mai încercat s-o cucerească pe artistă, însă nu s-a concretizat nimic. Deşi divorţul de Maria Constantin nu s-a finalizat, acesta nu exclude pe viitor posibilitatea de a reîncerca s-o cucerească pe Aida. 

„Pe Aida Preda o cunosc de aproximativ 5 ani. Când eram în procesul de divorț celălalt, am avut o mare de lume care mă susținea, printre care și Aida Preda. Am stat mult de vorbă pe o rețea de socializare. Și ea trecuse printr-o situație similară. Prin iulie 2013, trebuie să ne întâlnim în Constanța. Și ea avea un spectacol. Sa întâmplat să nu ne întâlnim, după care am cunoscut-o pe Maria. Și, după, s-a rupt legătura.  Cu Aida, era o amiciție mai importantă. Vorbeam foarte multe lucruri reale. Era un fel de confident. Acum, la începutul lunii august, eu postam anumite lucruri pe site-ul de socializare. Și aceeași oameni cu care comunicam au revenit în forță și m-au întrebat ‘Ce-i cu tine?’ Și, atunci, dintr-un sentiment de descărcare, am început să vorbesc. Înainte să anunț public divorțul, am vorbit cu alte persoane în care aveam încredere,” a declarat Marcel Toader pentru Antena Stars.

Mai multe