Marcel Toader sare la gâtul Oanei Roman: "Şi-a bătut soţul cu pumnii!"

28 noiembrie 2017 7:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

În scandalul de divorţ cu Maria Constantin. Marcel Toader se apără cu toate armele. După ce săptămâna trecută în presă au apărut declaraţii ale Oanei Roman, potrivit cărora afaceristul nu şi-a tratat prea bine fostele soţii şi le-a lăsat cu conturile goale, acum fostul rugbist i-a dat replica vedetei, iar ce a spus despre ea nu îi va cădea prea bine mezinei familiei Roman.

Acuzaţii grave la adresa Oanei Roman! Marcel Toader a răbufnit luni seară la Antena 1 după ce vedeta a făcut un şir lung de comentarii care nu l-au pus pe fostul sportiv într-o lumină prea bună. Săptămâna trecută, Oana Roman a declarat la emisiunea ei pe care o susţine online că afaceristul nu a stat niciodată bine cu banii şi ar fi fost şi violent cu fostele neveste. În replică, Marcel Toader a avut şi el lucruri usturătoare de spus.

"Oanei Roman cred că aş putea să-i trimit factura... atunci când venea la mine la piscină, în Floreasca, şi o omeneam cu cafele. Nu şi-a achitat niciodată nota de plată. Ea îmi datorează mie multe lucruri. Vreau să vă spun că şi-a bătut bărbatul (n.r. Marius Elisei). I-a dat cu geanta în cap, l-a înjurat, pumni şi aşa mai departe", a spus afaceristul la emisiunea lui Dan Capatos. 

Acuzaţiile afaceristului vin în contextul în care Oana Roman a spus despre Marcel Toader că nu este nici pe departe ceea ce vrea să pară şi că ar trebui să se apunce de muncă, nu doar să-şi căştige banii din apariţiile tv.     

"Pe Marcel Toader îl cunosc de aproape 20 de ani. El avea o piscină în București și era căsătorit pe vremea aceea cu o cântăreaţă pe care o cunoșteam foarte bine. Și eu avea o relație cu cineva, să zicem, din zona spectacolului. La un moment dat am fost invitați la ei acasă unde ni s-a propus să organizăm acolo un fel de spectacol. Am găsit-o pe soția lui Marcel timorată. Am simțit că ceva este în neregulă cu ea. Avea o atitudine schimbată, nu era cum o cunoșteam eu. Nu peste mult timp apare în presă că ea divorțează și ba mai mult, îl acuza de rele tratamente. După câțiva ani, l-am reînâlnit pe Marcel Tioader când era casatorit cu Gabriela Cristea, pe care nu o cunoșteam prea bine pe vremea aia. Ea a vea o emisiune interminabilă. Gabi câștiga foarte mulți bani și îi merita pe deplin. Marcel se ocupa de bunul mers al casei. În acei ani, Gabriela a strâns o jumatate de million de euro din contractele în televiziune. Într-o zi îl revăd pe Marcel Toader la o cafenea unde se afla cu un prieten pe care îl cunosc de multă vreme și care îmi este foarte drag. L-am întrebat ce a discutat cu Marcel și mi-a spus că au vorbit despre o afacere, pe care urma să o pună pe picioare. Evident că nu s-a mai concretizat nimic. La ceva timp, Gabriela a realizat că nu mai are niciun ban în cont. S-a trezit într-o zi că mai avea 50 de euro. Pentru ea a fost un șoc", mărturuisea Oana Roman.    

Mai multe