Marcel Toader se dă cocoș: «Pot să ies și cu trei femei pe zi, că doar sunt burlac!»

25 aprilie 2018 13:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marcel Toader (55 de ani) nu stă să-și plângă în pernă eșecurile sentimentale, așa că, la trei luni de la divorțul de solista Maria Constantin, a ochit-o pe Bianca Roman (31 de ani), una dintre concurentele care au făcut senzaţie în costum de baie în emisiunea ”Insula Ispitelor” (Antena 1).

Click! i-a deconspirat idila cu frumoasa blondină, însă afaceristul, care și-a învățat lecția în urma scandalurilor cu femeile pe care le-a iubit, preferă acum discreția pe plan amoros.

Contactat de Click!, Marcel Toader nu a dorit să dea detalii despre relația cu Bianca Roman, mai ales că acum sunt încă în tatonări și bifează doar ieșiri în localurile din Centrul Vechi. Ca să-și protejeze noua achiziție sentimentală, el s-a bătut cu pumnii în piept că are mare succes la femei, deși a trecut prin șase divorțuri.

“De mâine o să ies cu mai multe doamne și cu câte trei pe zi, pentru că sunt burlac!”, a declarat Marcel Toader pentru Click!

 Marcel Toader a divorțat de solista de muzică populară Maria Constantin în urmă cu trei luni, acuzând-o de infidelitate, dar el a mai bifat alte cinci căsnicii ratate. Bianca are o fetiță și locuiește în Brașov, unde deține mai multe afaceri. Prin patul lui au trecut și femei din show-biz, printre care le amintim pe Gabriela Cristea și Anamaria Ferenț.

Mai multe