Marcel Toader se răzbună! S-a dus la avocat și se pregătește de procese

9 septembrie 2017 10:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul divorțului dintre Marcel Toader și Maria Constantin a fost întors pe toate fețele. Prietenii și dușmanii cuplului au comentat deopotrivă ieșirile în decor ale celor doi care au dus, într-un final, spre singura soluție care mai părea posibilă: divorțul. Afaceristul nu a trecut cu vederea, însă, ofensele și a apelat la avocatul său.

La începutul acestei săptămâni, Marcel Toader s-a prezentat la cabinetul avocatei sale, Oana Anghel. Vizita afaceristului a ridicat multe semne de întrebare: afaceristul încearcă o împăcare cu Maria Constantin sau vrea să mute divorțul la tribunal și căsătoria să se termine exclusiv din vina soției care l-a înșelat la greu?

În realitate, scopul întâlnirii dintre Toader și avocata lui a fost cu totul altul. ”Marcel vrea să le dea în judecată pe toate cele care au ieșit la tv și și-au permis să vorbească despre căsnicia lui , ba chiar să-i aducă acuze fără dovezi. Roxana Vașniuc, Saveta Bogdan și Anda Ghiță sunt doar câteva dintre cele vizate. Deocamdată li s-a făcut o notificare, iar dacă vor continua se vor alege cu proces pentru denigrare și le va ustura rău la buzunar”, a declarat pentru Click! o persoană din anturajul lui Marcel Toader.

Mai multe