Marcel Toader şi-a cerut falimentul. Afacerea lui a căzut în cap

11 septembrie 2017 9:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a susţinut sus şi tare că are suficienţi bani cât să nu depindă de nimeni, făcând referire la “viitoarea fostă” soţie, am aflat că adevărule ste altul. Afacerea lui Marcel Toader a ajuns falimentară.

În periplul lui pe la televiziuni, Marcel Toader, care a ajuns protagonistul unei telenovele matrimoniale, s-a bătut cu pumnii în piept că el nu a fost niciodată întreţinut de femeile din viaţa lui, cu atât mai mult de Maria Constantin, cea care-i va deveni, pară-se, tot o fostă... Întrebat de veniturile sale, după mai multe eschivări el a susţinut că se descurcă din afacerile cu piscine şi a început să înşire contracte de sute de mii de euro pe care le-a încheiat. Întrebat în ce perioadă s-au oficializat aceste contracte, acesta nu a ştiut ce să mai zică. Un lucru este cert. Firma despre care Marcel Toader vorbea că-i aduce bani tocmai şi-a cerut insolvenţa.

Este vorba despre Blue Ciel SRL, care avea ca obiectiv construcţia de piscine. Judecătorii Tribunalului Bucureşti vor judeca cererea pe data de 6 noiembrie. 

Mai multe