Margherita freacă maşina de 45.000 € în pijamale! FOTO EXCLUSIV

1 iunie 2015 23:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Margherita de la Clejani (23 de ani) a oferit un show zilele trecute. Deşi în casă nu mişcă un deget, bruneta a ieşit ziua în amiaza mare în faţa porţii ca să-şi spele bolidul de fiţe, primit în dar de ziua ei, echipată doar în pijamale!

Margherita face show în faţa vilei ei din Dristor, mai ceva ca pe scenă! “Odorul” Clejanilor  a primit cadou de la părinţii ei, luna trecută, când  a împlinit 23 de ani, un Range Rover roşu, o bijuterie pe patru roţi în valoare de aproximativ 45. 000 de euro. De atunci, Margherita cu greu se dezlipeşte  de bolidul ei de lux, pe care-l păzeşte ca pe ochii din cap şi de care are grijă personal.

Zilele trecute, tunata brunetă a oferit un spectacol de zile mari, ieşind să-şi cureţe singură maşina, echipată doar în pijamale. Deşi bolidul strălucea în bătaia soarelui şi nu avea decât urme fine de praf, Margherita, înarmată cu o perie, a început să-l bibilească pe toate feţele.

A şters capota, portierele şi tavanul, după care a scos covoraşele la scuturat. Marghi nici nu s-a sichisit că era “costumată” ca de dormitor, iar vecinii erau cu ochii cât cepele aţintiţi pe fundul brunetei.

A ajuns la spital, pe perfuzii

Munca depusă la curăţarea bolidului se pare că epuizat-o pe fiica Clejanilor, ajungând duminică seara pe patul de spital. Margherita, care a slăbit mult în ultima vreme, s-a simţit foarte rău, aşa că medicii de la Spitalul Universitar au pus-o imediat pe perfuzii.

Solista a avut dintotdeauna probleme cu greutatea şi a ţinut în ultima vreme mai multe diete, printre care şi celebra Dukan, pentru a ajunge la silueta mult dorită.

Mai multe