Maria Băsescu a luat o pauză de la nepoței și s-a relaxat în oraș. Ce mesaj are fosta prima doamnă pe bluză

29 iulie 2020 21:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Băsescu, soția fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost surprinsă recent la shopping, luând o gură de aer proaspăt în oraș, după orele lungi de „babysitting”.

Maria Băsescu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la cumpărături în Ikea, achiziționând câteva produse pe care le-a încărcat ulterior în portbagaj. Purtând masca de protecție, fosta prima doamnă a României a fost văzută cu câteva ornamente florale în mână, dar lucrul care a atras cel mai mult atenția a fost detaliul de pe tricoul acesteia.

Maria Băsescu, ținută lejeră la cumpărături

Îmbrăcată lejer, ca pentru o sesiune de shopping, Maria Băsescu (68 de ani) a purtat jeanși albaștri trei sferturi și un tricou cu mesajul „Imagination is everything (Imaginația e totul n.r)”, semn că de când petrece din ce în ce mai mult timp cu nepoțeii, aceasta poartă și ea haine cu texte pozitive și creative. 

Fosta primă doamna și-a lăsat șoferul de la SPP în parcare în timp ce s-a plimbat mai mult de o oră în magazinul suedez, însă n-a ieșit de acolo cu prea multe produse, ci cu câteva flori ce păreau a fi artificiale, probabil luate special pentru decor.

Deși Traian și Maria Băsescu sunt extrem de apropiați de nepoțeii lor, neexistând sărbători de Paște sau de Crăciun în care aceștia să nu-i aibă în brațe pe cei patru nepoți: Sofia Anais (6 ani), Traian Junior (5 ani) și Anastasia (aproape 2 ani), copiii Elenei Băsescu, și pe Radu (5 ani), fiul Ioanei Băsescu, în acest an însă, familia nu s-a reunit prea des, din cauza ordonanțelor militare emise pe perioada stării de urgență, așa că singura soluție de comunicare a rămas telefonul. Apel video, mesaje, rețelele sociale, bunicii și nepoții au găsit o cale să se vadă și să-și facă urări.

Mai multe