Maria Buză, sfâşiată de dor după sora ei care a decedat

23 ianuarie 2018 19:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Maria Buză a avut o relaţie foarte apropiată cu sora ei care a decedat. Maria a mărturisit că recent ar fi fost ziua ei de naştere, însă atunci când şi-a dat seama de acest lucru, a izbucnit numaidecât în lacrimi, amintindu-şi de ea.

Artista a declarat că e cumplit ce s-a întâmplat, şi că, ea nu consideră că viaţa este dreaptă. Aceasta a declarat că are o imagine foarte grea cu sora ei, înainte de moarte, atunci când sora ei a condus-o la lift în spital şi s-au închis uşile. La momentul respectiv, Maria nu s-ar fi gândit că acela era ultimul moment în care o va vedea în viaţă.

Actriţa a povestit despre ultimele clipe ale surorii sale şi şi-a amintit cu durere de ea, dar şi de cât de mult o iubea.

„La un moment dat, îmi dau seama că ieri ar fi fost ziua ei. Ar fi făcut 64 de ani. Din păcate, o boală necruțătoare a răpit-o dintre noi. (...) Mă întrebam cum se face că, fix în apropierea zilei ei, mă întrebă cineva, din senin despre ea. (...) Imediat după Revoluție, a avut șansa să plece cu serviciul în Belgia. Noi eram foarte bucuroși pentru ea. Sora mea a terminat liceul de muzică, dar, apoi, au urmat niște cursuri de operator calculator și programator și a lucrat la un centru de calcul. (...) A plecat imediat după ce divorțase.  La 36 de ani, la numai 2 ani după ce a ajuns în Belgia, a descoperit că are această boală, pe care a ținut-o ascunsă. În adâncul sufletului meu, eu cred că era o speranță mare în inima ea că s-ar putea însănătoși, fără să știm și noi. A vrut să ne protejeze. Din ‘90 nu am mai văzut-o. Am avut o premoniție puternică, o neliniște în suflet, ceva care te face să te întrebi ceva... Simțeam că trebuie să primesc o veste tristă. Atunci, am început să mă gândesc la ea. (...) Nici nu îi ziceam pe nume, o strigam ‘sora’. Când am fost însărcinată, mi-am dorit o fetiță pe care să o cheme Victoria, ca pe sora mea. Eu știam că e pe moarte. Mă iubea atât de tare. Și eu o iubeam tare mult, atât de mult că îi ziceam ‘mamă’. Eram cea mai fericită când mă plimbam cu ea în parc,” a povestit Maria Buză la Antena Stars, cu ochii în lacrimi.

Mai multe