Maria Ciobanu, pe scenă cu nepoții

14 august 2017 20:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Ciobanu a făcut megaspectacol la Sibiu. Celebra artistă a susţinut un program de trei ore, iar la final a cântat alături de copiii ei, Ionuţ Dolănescu şi Leontina Văduva, dar şi de cei trei nepoţi.

La aproape 80 de ani, “Ciorcârlia”, aşa cum mai este cunoscută Maria Ciobanu, a fost invitată să cânte, duminica trecută, la Sibiu. Vocea sa inconfundabilă a răsunat timp de trei ore, live, în centrul oraşului. A fost aplaudată de zeci de mii de invitaţi, pe care ploaia nu a reuşit să-i trimită acasă şi să le strice cheful de petrecere.

Va împlini 80 de ani pe 3 septembrie

Artista a performat alături de fiica ei, Leontina Văduva, dar şi de fiul şi nora sa, respectiv Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu. Silvia Macrea, directoarea Festivalului Internaţional de Folclor „Cântecele Munţilor”, a pus la cale o surpriză pentru sibieni, dar şi pentru invitata specială. Prin urmare, Maria Ciobanu s-a trezit pe scenă cu cei trei nepoţi ai ei, Vlad (9 ani), Maria (7 ani) şi micuţul Iancu (3 ani), alături de care artista a cântat “Ciobănaş cu trei sute de oi”. Momentul în care cele trei generaţii s-au aflat pe aceeaşi scenă a fost atât de emoţionant încât aplauzele au curs neîncetat. “A fost un real succes evenimentul de duminică. Ne-am bucurat cu toţii să fim pe scenă, alături de Maria Ciobanu. Ne-am bucurat de acest moment inedit în care am cântat cu toţii pe scenă”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru Click! 

Festivalul de la Sibiu se va putea vedea la TVR, pe data de 3 septembrie, când Maria Ciobanu va împlini venerabila vârstă de 80 de ani. 

Mai multe