Maria Constantin a spart puşculiţa ca să-şi facă videoclip în Cipru

20 iunie 2016 19:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista Maria Constantin (29 de ani), soţia omului de afaceri Marcel Toader, care timp de trei luni s-a chinuit în Cipru, la show-ul ”Ferma vedetelor” (PRO TV), a ţinut să realizeze pe acele meleaguri şi noul videoclip.

Prin urmare, pe 12 iunie, alături de o echipă de filmare condusă de scenograful Mari Dinescu, Maria a muncit timp de trei zile şi trei nopţi, suma totală a cheltuielilor ridicându-se la 15.000 de euro.

”Piesa ”Mugur de dragoste”, orchestrată de Marin Alexandru şi de Kiba, are influenţe balcanice şi sper să vă placă, pentru că am pus mult suflet în tot. M-am reîntors în zona respectivă, unde am filmat «Ferma vedetelor», dar am avut un regret în suflet să văd locul acela pustiu. Am fost ajutată de ciprioţi, dar şi de o comunitate de români de-acolo, s-a filmat trei zile şi trei nopţi, cât ţine nunta la olteni, şi ne-am simţit foarte bine chiar dacă a trebuit să îndurăm căldura mare. Am schimbat patru ţinute şi am cântat la flaut”, a dezvăluit Maria Constantin, pentru Click! Videoclipul piesei ”Mugur de dragoste” se  va lansa pe 1 iulie, iar soţia lui Marcel Toader speră să dea lovitura cu acest proiect.

Mai multe