Maria Constantin a uitat să-i spună fiului ei "La mulţi ani!"

12 septembrie 2017 8:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Constantin ar fi uitat să îi spună fiului său de opt ani "La mulţi ani" de ziua lui. Cel care a făcut această afirmaţie este chiar primul soţ al cântăreţei. Maria Constantin mai este acuzată că nu se inteersează nici de situaţia şcolară a puştiului.

"Nu cred că mai ştie când este născut băiatul, nu a dat niciun telefon. Nu ştie cum o cheamă pe învăţătoarea lui, cum îl cheamă pe cel mai bun prieten. Daţi un telefon şi întrebaţi-o când a sunat-o ultima oară pe învăţătoare, să se intereseze cum învaţă, cum se descurcă la materiile de la şcoală. Eu nu vreau să o denigrez. Aveţi cuvântul meu de onoare că nu a sunat de ziua lui pe 6 septembrie", a declarat bărbatul la un post de televiziune. Iar mărturisirile au continuat.

"Nu l-a sunat, el a tot sperat că o să+l sune să îi spună la mulţi ani. Să vă povestesc un episod mai dureros: vecinii nu au vrut să se joace cu el. Şi la şcoală, un copil mai răutăcios a spus: lăsaţi-l în pace, ca şi-aşa nu are mamă. A fost dureros pentru mine. Să vină măcar la o serbare, îi spun eu când e. Îi dau şi numărul de telefon al învăţătoarei, ea nu mi l-a cerut niciodată'', a mai spus tatăl băiatului Mariei Constantin.  

Mai multe