Maria Constantin, cele mai îndrăznețe poze, pe plajă. Un singur lucru au avut fanii să-i reproșeze

23 iunie 2020 13:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Constantin (33 ani) este una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară din tânăra generație. Senzuală blondă și-a expus trupul pe plajă, într-un costum de baie negru, care i-a scos în evidență formele. Unii spun că prea mult.

Maria Constantin a profitat de timpul petrecut pe Litoral pentru a face câteva poze sexy. Solista are un contract de imagine cu o firmă de ceaiuri, așa că scopul fotografiilor a fost să se vadă cât de bine arată Maria, în costum de baie.

Ei bine, dacă o știați pe solistă doar în costum popular, acum aveți ocazia să o descoperiți altfel. Solista de folclor și-a expus nurii la plajă, într-un costum de baie minuscul, care a întors privirile tuturor celor care treceau prin preajmă. Cântăreața a publicat fotografia pe rețelele sociale, pentru a-i încânta pe toți.

Like-urile și complimentele nu au întârziat să apară, însă au fost și câteva comentarii la unison, legate nu de trupul Mariei, ci de slipul prea mic al costumului de baie: "Nu înțeleg costumele acestea atât de minuscule", "Ostentativ", au scris unii prieteni virtuali pe Instagram.

Maria Constantin a divorțat cu tam-tam de regretatul Marcel Toader, iar înainte de acesta a mai avut un mariaj cu un artist de folclor, Ciprian Tapotă, în perioada 2007-2014. Cu acesta din urmă are și un băiețel de toată frumusețea, Codruț (9 ani). La începutul acestui an, Maria Constantin s-a despărțit de fostul fotbalist Dacian Varga.

Citește și:

Ce chinuită a fost Maria Constantin în prima căsnicie! ”Erau ca o haită de lupi”

EXCLUSIV Maria Constantin s-a despărțit de Dacian Varga: «Ne-am înstrăinat». Primele declarații ale solistei

Mai multe