Maria Constantin, despre căsătoria cu noul iubit. “E sufletul meu pereche!”

19 martie 2021 14:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

L-a ținut ascuns un an de zile și acum l-a scos în lume! Chiar dacă a declarat că nu-i place publicitatea și nu e o persoană publică, Maria Constantin (34 de ani) și adus iubitul în premieră la tv. Cei doi au dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste, în urmă cu un an de zile, după ce Maria tocmai se despărțise de fotbalistul Dacian Varga.

“A fost o atracție foarte mare între noi. Nu credeam că o să mai trăiesc o poveste așa frumoasă și așa de liniștită. În sfârșit, mi-am găsit sufletul pereche. Eu sunt un om simplu, crescut la țara. Eu nu am crezut să găsesc o dragoste, să mă ia așa valul, să nu mai știu de mine. A fost totul pe repede înainte. Am muncit amândoi, am plecat la acest drum. Nu a fost ușor pe pandemie. Ne-a dat peste cap. Noi facem totul de drag. S-a purtat super cu mine când am venit de la spital, m-a așteptat cu ostropel de pui”, a declarat Maria, la Antena Stars.

Robert, iubitul Mariei: “A fost dragoste la prima vedere”

La două-trei luni după ce s-au cunoscut, cei doi îndrăgostiți s-au și mutat împreună în noul apartament al Mariei. “Totul a venit de la sine. Mă gândeam că are impresii de vedetă. A venit pandemia și am stat închiși. A fost testul suprem. Nu ne-am certat niciodată”, a spus iubitul Mariei, Robert Stoica (31 de ani).

Citește și:

Maria Constantin, jigniri nepermise la adresa Gabrielei Cristea: "Marcel spunea că este o femeie foarte rea"

Reacția Gabrielei Cristea după ce Maria Constantin a făcut-o “grasă" și "rea”

Maria a primit inelul de logodnă pe 12 martie, chiar de ziua ei. “Inelul a fost cadou de ziua mea, momentan nu ne putem căsători pe pandemie. Nu trebuie să mă ceară, că oricum e luat! Eu pe 10 martie m-am operat la sâni. Pe 12 a fost ziua mea, la 12 noaptea a venit cu 35 de trandafiri și cu un inel. A fost o surpriză mare. Deocamdată nu ne facem planuri. Robert, iubitul Mariei, se înțelege foarte bine cu băiatul solistei din prima căsnicie.” Codruț e în lumea lui, e pasionat cu jocurile. E ok, are o relație bună cu Robert. Mi-ar plăcea să mai am un băiat!”, a mai spus solista.

Mai multe