«Maria Constantin e o femeie sexy»! Cine spune asta

18 septembrie 2017 15:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Constantin (30 de ani) parcă înflorește de când s-a aflat că este în divorț cu Marcel Toader (54 de ani). Chiar dacă afaceristul o face la televizor cu ou și cu oțet, artista se pare că dorește să le arate tuturor că nimic nu o doboară.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară reușește ca fiecare apariție a sa să fie de senzație. Asta datorită trupului său perfect, dar și ținutelor sale sexy care sunt alese pe sprânceană de designerul său, Seila Gurdal.

Contactată de Click!, creatoarea de modă a vedetei ne-a mărturist că se bucură că foate fi consiliera vestimentară a Mariei Constantin. “Mă cunosc cu Maria Constantin de o bună periodă de timp. Ne leagă o colaborare profesională, dar și o prietenie frumoasă. Maria este un om minunat și un artist super talentat. Zilele trecute a fost la atelierul meu pentru a-și lua rochița pe care i-am făcut-o pentru un spectacol. Maria e o femeie sexy, așa că ținuta a fost la standardele ei. O rochie neagră, lungă, cu spatele gol. Mă bucur că i-a plăcut”, a declarat designerul Seila Gurdal pentru Click!

De asemenea, aceasta ne-a mai mărturisit și faptul că vedeta este într-o evoluție profesională excelentă:  “Maria se reinventează. Este într-un moment al vieții în care explorează la maxim. Rochța neagră pe care a purtat-o recent vreau să îți spun că este cu pietre de nisip, cusute manual, special făcută pentru ea. A prins-o foarte bine si știu că a fost foarte apreciată. Bineînțeles, am colaborat și pentru videoclipul single-ului «Rămâi cu dragostea», unde a purtat o rochie albă din voal, cu dantelă, și o capă din pene. În acest video a întruchipat îngerul și i-a venit de minune rolul. Maria e un înger de fată”.

Mai multe