Maria Constantin, mesaj emoționant pentru fiul ei: „Te-am adus cu drag pe lume”

15 octombrie 2017 12:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Divorțul de Marcel Toader pare să o fi sensibilizat pe Maria Constantin mai mult decât lasă impresia și a determinat-o să acorde mai multă atenție familiei. După ce și-a revăzut băiețelul după mai mult timp în care au comunicat doar telefonic, cântăreața i-a transmis și un mesaj emoționant.

Chiar dacă Maria Constantin lasă impresia momentan că a lăsat viața intimă pe un plan inferior, cel puțin a avut răgazul să se apropie mai mult și să se gândească mai des la familie. În urmă cu cinci zile, mai exact pe 10 octombrie, artista și-a revăzut copilașul, pe Codruț, pe care-l are din mariajul anterior celui cu Marcel Toader.

Revederea a fost foarte emoționantă, după cum a declarat o persoană apropiată cântăreței și se pare că amintirea îmbățișării „puiului” său o va influența mult timp de acum înainte. Ea a publicat pe o rețea de socializare un mesaj înduioșător pentru Codruț, în care arată că este fericită că cu statutul de mamă: „Te-am adus cu drag pe lume, cum m-am străduit știu bine, să-ți dau viață, să-ți dau zile, să nu uiți dragă copile”, atașând și videoclipul unei melodii pe care a numit-o „Puiul mamei” și a cărei imagini reprezentative este chiar o fotografie în care artista apare alături de băiețelul ei.

Mai multe