Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre viața finei Cornelia Catanga: „De un an nu mai avea din ce trăi”

28 martie 2021 21:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Dragomiroiu, nașa Corneliei Catanga, a declarat că a stat de vorbă cu Cornelia Catanga chiar cu câteva zile înainte ca aceasta să moară. Cântăreaţa de muzică populară a dezvăluit că fina ei nu a avut o perioadă tocmai prolifică în ultima vreme, descurcându-se greu din punct de vedere financiar.

„Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu”, a declarat Maria Dragomiroiu la România TV. Cornelia Catanga i-ar fi spus Mariei Dragomiroiu că nu se simţea bine, aşa că aceasta din urmă a rugat-o să se ducă la spital. Catanga a refuzat. 

Cornelia Catanga se descurca din ce în ce mai greu din punct de vedere financiar

Cântăreața de muzică populară a mai spus că a aflat de pe internet că artista a încetat din viaţă din cauza bolii COVID-19. „M-am dus la soţul meu să îi zic, am crezut că este o farsă. Mi-a zis apoi Aurel Pădureanu că a murit”, a explicat aceasta.

Maria Dragomiroiu susţine că nevasta lui Aurel Pădureanu a suferit foarte mult în ultima perioadă și că s-a chinuit pe plan financiar, explicând că „nimeni nu o mai băga în seamă”. Regretata artistă n-ar fi avut suficienți bani nici să plătească chiria.

„Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă”, a mărturisit Dragomiroiu potrivit sursei citate.   Cornelia Catanga (63) a fost înmormântată sâmbătă, la cimitirul Ghencea, la o zi după ce a fost declarată moartă de COVID. 

Mai multe