Maria Marinescu, despre prima întâlnire cu Alin Petrache: "Ne-am văzut într-o parcare!"

28 ianuarie 2017 10:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când e să te lovească săgeata lui Cupidon nu ai nevoie să mergi în destinaţii exotice sau în localuri exclusiviste. Maria Marinescu a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soţ întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire fostul şef al COSR a cerut-o de nevastă. Creatoarea de modă şi fostul rugbist se vedeau pe ascuns noaptea în parc.

Maria Marinescu şi-a refăcut repede viaţa sentimetală după divorţul de Frank Colin, francezul cu care are un copil, Levyn, în vârstă de 6 ani. Creatoarea de modă s-a lăsat dusă de val şi la doar câteva luni de când l-a cunoscut pe Alin Petrache a îmbrăcat rochia albă de mireasă. cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape un an.  Invitată la emisiunea "Star Chef" de la Antena Stars, Maria Marinescu a mărturisit cum l-a întâlnit pe soţul ei.

"Într-o parcare! Da, serios! (...) Printr-un prieten comun. Eu eram cu o prietenă, venisem să vedem restaurantul unui prieten, pe care urma să îl deschidă. Mi-a făcut cunoştinţă cu Alin. Am vorbit puţin. Eu voiam să îl duc pe băiatul meu la fotbal. Eram lângă stadionul de rugby şi el mi-a zis: «Adu-l la rugby, mai bine!» L-am dus, apoi am început să discutăm şi... gata! A fost reciproc, 100% (...) Prima întâlnire a avut loc într-un parc. Ne-am plimbat. A doua întâlnire, în aceeaşi zi, tot în parc. În alt parc, noaptea. (...) După o săptămână, îi făcea lui Levyn (fiul Mariei Marinescu - n.r.) cameră în casă. Levyn l-a primit foarte bine. Şi pe Alin, şi pe fiicele lui", a mărturisit Maria Marinescu.

Creatoarea de modă a explicat că o cunoaşte pe fosta soţie a lui Alin Petrache, mara, cu care fostul sportiv are trei fetiţe.  

Mai multe