Maria Marinescu, poze rare din vacanțele exotice cu Alin Petrache. Ce fericiți sunt în familia cu cinci copii

19 ianuarie 2021 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Designerul vestimentar Maria Marinescu (42) și Alin Petrache au o familie mare și fericită. Părinții a cinci copii, cei doi îmbină cu succes profesia cu o viață personală împlinită, iar recent Maria a devenit mult mai activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii fotografii și impresii.

Maria Marinescu și Alin Petrache s-au căsătorit în 2016 și au împreună un cămin în care nu este liniște niciodată. Mare parte din timp le este ocupat de creșterea celor cinci copii pe care îi au: Alin este tatăl a trei fete rezultate din fostul mariaj, Maria are un băiețel din căsătoria cu Frank Collin, iar împreună sunt părinții lui Iacob, în vârstă de aproape patru ani. 

Recent, Maria Marinescu a devenit foarte activă în mediul online, acolo unde încarcă fotografii, distribuie clipuri video de acasă și din oraș și răspunde întrebărilor primite din partea fanilor. Unul dintre ei a provocat-o să facă publice fotografii din vacanța preferată, iar Maria a scos din arhivă niște imagini dintr-o escapdă exotică din Filipine. În cadre, apare ea alături de cel care i-a readus fericirea pe chip, Alin Petrache. În altele, cei doi soți sunt alături de patru dintre cei cinci copii ai familiei.

Trecerea timpului a fost îngăduitoare cu Maria Marinescu care are același tonus bun și un zâmbet molipsitor. Îmbrăcată într-un costum de baie mic, Maria a demonstat că este adepta unui stil de viață sănătos și, este probabil, ca nici antrenamentele la sala de sport să nu îi fie străine. 

Într-un interviu acordat Click! în urmă cu aproximativ un an, Maria vorbea despre cum face față provocărilor pe care i le scoate în cale rolul de mamă a cinci copii. “Băieții sunt diferiți. Cu Levin nici nu am simțit că sunt mamă, era foarte liniștit. În schimb, cel mic, Iacob, mi-a pus capac. Nu știu cu cine seamănă, e foarte agitat. Trebuie să stai tot timpul după el, să nu facă vreo trăznaie, ba sparge ceva, ba pocnește”, declara la acea vreme Maria.

Mai multe