Maria Marinescu, răvășitoare la plajă

18 iulie 2016 15:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Marinescu și-a expus silueta pe o plajă exotică, unde se află în vacanță cu familia sa. Fiica actriței Ioana Pavelescu face furori în costum de baie!

Maria Marinescu (38 ani) se află într-o vacanță de lux departe de casă, alături de cel de-al treilea soț al ei, Alin Petrache. Fata Ioanei Pavelescu și-a schimbat starea civilă la începutul anului, când și-a unit destinul cu șeful sportului românesc. Maria mai are două căsnicii la activ, prima cu Ion Țiriac Jr, în anul 2007, iar cea de-aa doua cu Frank Colin.

De fiul lui Țiriac a divorțat după numai trei luni de mariaj. Cu Frank, Maria s-a căsătorit în 2007 în Franța, pe o pajişte din faţa unui castel. În 2010, de Crăciun, a venit pe lume și fiul lor. Divorțul a venit după șase ani de căsnicie, în contextul în care Colin este arestat în Franța într-un dosar de trafic de droguri.

Designerul vestimentar a obtinut și custodia copilului lor, Levyn. Actualul soț al vedetei, Alin Petrache, are și el 3 fetițe dintr-o căsnicie anterioară. Acum, Maria și soțul sunt în vacanță cu cei patru copii.

Mai multe