Maria Marinescu şi-a schimbat look-ul. Cum arată creatoarea de modă

26 ianuarie 2016 11:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este un an schimbărilor pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă a trecut pe la ofiţerul Stării Civile la scurt timp după Revelion şi şi-a oficializat relaţia cu Alin Petrache, iar acum a simţit din nou nevoia unei schimbări. De data aceasta, designerul şi-a făcut programare la hair-stylist, de unde a plecat cu zâmbetul de buze.

E toată numai un zâmbet, semn că norii negri care se adunaseră asupra ei în ultima vreme au dispărut ca prin farmec. Maria Marinescu are multe motive să fie veselă şi a fost surprinsă în urma vreme foarte bine dispusă. Designerul şi-a început săptămâna cu o nouă schimbare. De data aceasta, una fizică, nu la Starea Civilă. Ea s-a vopsit o nuanţă mai închisă, de care se pare că este foarte încântată. Maria a publicat dovada cu noul ei look, în care nu se mai regăsesc şuviţele blonde, pe reţelele de socializare, unde a primit multe complimente de când s-a făcut brunetă.

Urări de bine primeşte şi pentru evenimentul din viaţa privată de acum câteva săptămâni. Ea s-a cununat cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Evenimentul a fost în cea mai mare discreţie şi s-a desfăşurat în prezenţa doar a doi martori, la Primăria Sectorului 1. Acum, designerul are o familie numeroasă, căci pe lângă miri s-au alăturat şi copiii celor doi. Maria Marinescu este mămica unui băieţel pe nume Levin din mariajul cu Frank Colin, iar Alin Petrache are şi el trei fete, dintr-o relaţie anterioară.

Mai multe