Maria Ojică a emoționat juriul și publicul cu ultima piesă a Adelei! Carla's Dreams a rămas fără cuvinte

3 decembrie 2021 19:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 3 decembrie, are loc a doua etapă a LIVE-urilor de la SuperStar. Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pe măsură ce competiția se apropie de final! 8 persoane talentate, cu voi deosebite și cu talent pe măsură urcă pe scenă și se luptă pentru a obține un bilet spre marea finală din 17 decembrie!

Emoțiile de la SuperStar sunt la cote maxime! În cea de-a doua etapă a live-urilor, Maria Ojică a mizat pe o melodie emoționantă, interpretată în original de către faimoasa cântăreață britanică Adele. Maria a reușit să obțină comentarii pozitive din partea membrilor juriului, însă doar votul publicul o poate trimite în etapa următoare. 

Carla's Dreams, cunoscut pentru comentariile sale acide, a fost pur și simplu impresionat de prestația tinerei și a declarat că s-a simțit precum la un concert adevărat susținut de Adele.

Și Marius Moga a apreciat momentul și i-a spus concurentei că este Adele de România. ”Mai ții minte când ți-am zis că ești Adele de România? Ce aveți în comun este că piesa a părut a ta", a fost complimentul pe care compozitorul i l-a făcut Mariei. 

Mai multe