Marian Mexicanu şi fosta soţie, din nou la cuţite: «Vrea să mă lase în fundul gol»

12 iunie 2015 0:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Marian Mexicanu şi fosta lui soţie, Paula Lincan, este departe de a se încheia. Cei doi nu se pot înţelege sub nicio formă, de aceea au început din nou să se certe.

Deşi toată lumea credea că cei doi au făcut pace, după ce s-au războit timp de luni bune, Marian Mexicanu şi fosta lui soţie au încercat, încă o dată, să tranşeze problema averii pe care o au împreună şi a copiilor lor. De la o discuţie care se voia amiabilă s-a ajuns la cuvinte grele. Acum conflictul s-a reaprins, iar Marian Mexicanu susţine că are parte de certuri crunte cu fosta soţie.

«În mod normal ar trebui să fac actul de vânzare-cumpărare (n.r. pentru casă), dar Paula a greşit foarte rău faţă de mine, acum câteva zile. Caracterul ei lasă de dorit. Categoric nu este vorba despre o altă persoană în viaţă ei în afară de mine. Şi dacă ar fi, nu am nicio problema. Ne-am certat foarte rău de la bani. Îşi cere drepturile. După ce că mi-a luat casa, vrea să mă lase în fundul gol, vrea să ia şi ultima picătură de sânge din mine. Foarte multe rele mi-a făcut această femeie. Ea îmi impune să îi dau casă şi îmi spune că eu sunt un nimic. Dacă am spus că o să îi dau totul Paulei şi copiilor mei, o să mă ţin de cuvânt. Dar la un alt mod. Paula a făcut nişte greşeli grave şi faţă de mine şi faţă de Ana, pe care nu le voi spune niciodată», a spus Mexicanu la Antena Stars.

Marian Mexicanu şi Paula Lincan au divorţat anul trecut, după ce lăutarul a fost prins în compania altei femei, cu mult mai tânără decât el. De atunci, lăutarul se iubeşte cu Anamaria Stoian.

Mai multe