Marian Nistor s-a uscat pe picioare după moartea fiului

10 ianuarie 2018 18:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Câtă suferinţă! Măcinat de durere, după ce şi-a pierdut fiul în urmă cu trei ani, muzicianul Marian Nistor a slăbit enorm. Fostul lider al trupei Savoy a fost surprins de fotoreporterii Click! în zona cartierului Lacul Tei din Bucureşti. El a coborât din tramvai şi nimeni nu l-a recunoscut.

Marian Nistor (74 de ani) pare să nu-şi mai revină de când s-a stins fiul său. Liderul trupei Savoy, care făcea furori în Epoca de Aur, suferă cumplit după moartea singurului său copil, chiar dacă nu a avut o relaţie strânsă cu el. Radu, pe care Marian Nistor îl avea din prima căsătorie, a decedat în ianuarie 2015.

De atunci, artistul devenit faimos pentru piese ca “Adio, pică frunza” şi “Domnişoară, domnişoară” s-a închis în sine.Radu Nistor a fost rodul iubirii dintre Marian Nistor şi prima lui soţie, Rodica Berceanu, de care a divorţat pe vremea când băiatul avea doar câţiva anişori.

Liderul Trupei Savoy a avut o relaţie complicată cu fiul său, dar în cele din urmă au reuşit să se împace.

Radu a cochetat cu actoria şi cu muzica, dar n-a izbutit să-şi construiască o carieră precum cea a tatălui său. În ianuarie 2015, la 47 de ani, Radu Nistor a suferit un infarct şi a murit în locuinţa pe care o împărţea cu mama sa.De atunci, lui Marian Nistor, care a fost coleg la Liceul Dinu Lipatti din Bucureşti cu faimosul naist Gheorghe Zamfir, nu-i mai pasă de nimic. Supranumit ”Omul cu bentiţă”, pentru că nu pleacă de-acasă fără acest accesoriu, muzicianul a fost surprins de fotoreporterii Click! în zona Lacul Tei, după ce a coborât din tramvaiul 16. Mult mai slab, Marian Nistor purta o canadiană albă, cizme negre şi pantaloni maro.

Călătorii nu l-au recunoscut, mai ales că interpretul purta ochelari de soare, deşi afară nu era senin. Din 2012, Marian Nistor este căsătorit cu Dorina Paraschiv.

Mai multe