Mariana de la Exatlon a alergat 187 de km în 24 de ore. A urcat tricolorul pe podium

24 aprilie 2018 13:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Performanță notabilă pentru Mariana de la Exatlon! Fosta componentă a echipei Războinicilor a reușit un lucru extraordinar: a alergat 187,4 kilometri în 24 de ore, la Torino, acolo unde a participat concursul "24 ore din Torino". Mai mult decât atât, Mariana Nenu a urcat tricolorul pe prima și a doua poziție a podiumului.

Exatlon s-a dovedit a fi o emisiune care a călit mulți concurenți. Printre ei se află și Mariana, cea care a cunoscut gustul competiției și al victoriei înainte de a ajunge în Repblica Dominicană la show-ul de la Kanal D. După ce s-a întors în România, cea mai bătăioasă "războinică" își continuă drumul pe care a pornit și încearcă să adune cât mai multe premii și medalii sub drapelul țării noastre.

„Mariana Nenu a obținut o performanță remarcabilă, după ce a urcat pe primul loc pe podium la feminim cu 187.474 km. Românca a câștigat, de asemenea, locul doi la general. (…) Nenu a alergat timp de câteva ore pe poziția a zecea, apoi a izbucnit ca o săgeată până la locul al doilea în clasamentul general”, au anunțat italienii, citați de hotweek.ro.

"+33 de grade la ora 17, în Parcul Ruffini. Pe o parte a parcului ne-a bătut soarele-n cap, deoarece unii copaci nu aveau frunze. Noroc cu Exatlon și căldura de acolo, că m-am întărit și mai mult. Nu am tras chiar maxim, dar vor veni și zile bune, vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în această echipă", a scris și Mariana pe Facebook.

Mai multe