Mariana Moculescu își vinde hainele și pantofii: "Unii plătesc foarte prost". Unde lucrează fosta soție a lui Horia Moculescu

15 iunie 2021 9:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mariana Moculescu a ajuns la fundul sacului și se chinuie să își câștige existența. Aceasta s-a angajat cu autorul unui prieten la o firmă de imobiliare, dar banii de acolo de abia îi ajung să-și plătească chiria la apartmentul în care locuiește.

Mariana Moculescu (53 de ani), fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a revenit în țară vara trecută, după aproape zece ani petrecuți pe meleaguri străine. În urmă cu cinci ani, Mariana Moculescu își găsea fericirea în brațele unui italian putred de bogat. A crezut că a pus mâna pe cloșca cu puii de aur, dar s-a dovedit a nu fi așa, căci viața lângă italian a fost o teroare. După doar un an și jumătate de relație, Mariana a luat decizia să-l părăsească pe italianul care i-a oferit o viață de lux, fugind înapoi, în plină pandemie, în România.

Mariana Moculescu lucrează la o agenție imobiliară

Ea a renunțat la viața luxoasă din Italia și s-a stabilit din nou la București, unde a închiriat o garsonieră în buricul târgului, pe Calea Victoriei. Acum, însă, Mariana se zbate de una singură să supraviețuiască. Fosta soție a lui Horia Moculescu s-a angajat cu ajutorul unui prieten la o agenție imobiliară din Capitală, iar din salariu abia își permite să-și plătească chiria apartamentului în care locuiește. Așa că, recent, Mariana a hotărât să-și facă ordine nu doar în viață, dar și în garderoba de firmă cu care a plecat de la iubitul italian. Mariana și-a scos hainele și pantofii la vânzare pe Internet, mai ales că acum a luat și câteva kilograme în plus. “Am o dilemă. Am haine și încălțăminte frumoase, de firmă (mărimea M și 39 la pantofi), pe care aș vrea să le vând pentru că eu port o altă mărime acum. Unii însă plătesc foarte prost, la firme, sume derizorii, e păcat să le dau așa. Unde să le vând?”, s-a interesat Mariana, pe Facebook.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Mariana Moculescu: „Suferința și depresia m-au făcut să revin în țară. Acel bărbat mă crucifica”

Viața Marianei Moculescu de când s-a întors în România: “Horia mi-a trimis sarmăluțe făcute de el”. Care e relația cu Nidia

Mai multe