Mariana Roşca se mărită cu un libanez!

17 mai 2010 15:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cunoscută şi sub apelativul de "blonda lui Iri" (Irinel Columbeanu), frumoasa femeie a venit în emisiunea Happy Hour, prezentată de Cătălin Măruţă, pentru a anunţa că se mărită cu libanezul Sabah.

Cei doi au o relaţie de ani buni, în care Sabah tot a insistat ca Mariana să facă pasul, însă ea s-a lăsat greu convinsă: "Mie îmi place să fiu o femeie foarte liberă şi parcă atunci când eşti căsătorit te trage ceva înapoi", a spus Roşca.

Libanezul nu vorbeşte româneşte şi mai mult decât atât, habar n-are despre fosta relaţie a Marianei cu Irinel şi nici de pozele sexy în care a apărut goală pe copertele revistelor.

"Eu sunt sfânta lui", a mai zis Roşca.

Cei doi au o afacere profitabilă în Liban, motiv pentru care Mariana are, doar ea, patru maşini: Hummer, Ferrari, X6 şi un BMW sport.

Ferrari-ul l-a primit când Sabah a cerut-o iar în căsătorie, de data asta într-un cadru mai oficial, dar nu l-a condus niciodată: "L-am pornit o dată şi nu mai ştiam să-l opresc".

Roşca mai spune că deşi singura dorinţă a viitorului ei soţ este să o facă fericită, ea îşi doreşte să se mărite, dar nu este în extaz, pentru că acest lucru nu este o prioritate.

La finalul interviului din cadrul emisiunii Happy Hour, Mariana a mai spus că nu a făcut niciun compromis pentru viaţa pe care o duce în prezent şi încă nu a anunţat când va fi nunta.

Mai multe