«Marie Noëlle face magie neagră»

13 iulie 2010 15:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sarah Stajic a fost invitată şi în acestă seară la Happy Hour. De data aceasta ea a trebuit să-şi apere mama care a fost acuzată că practică magia neagră.

Nicoleta Beca neagă relaţia de amor cu Gheorghe Zamfir

«Zamfir e cel mai groaznic om din lume!»

Marie Noelle: «Eu am băgat divorţ de Zamfir acum două luni!»

Amanta l-a convins pe Zamfir să divorţeze? - FOTO

George Stanca, un vechi prieten al lui Gheorghe Zamfir, a povestit prin telefon la emisiunea lui Cătălin Măruţă că a cunoscut foarte bine familia lui Zamfir. Acesta a dezvăluit că naistul credea că soţia lui, Marie Noëlle, se ocupa cu magia neagră.

"Mă doare teribil situaţia în care se află artistul nostru. Am cunoscut-o pe mama ei (n.r Marie Noëlle), o vedeam de fiecare dată când mergeam la Zamfir, ba chiar am fost la ziua ei când i-am compus la cererea lui Zamfir o poezie. Marie Noelle este o femeie extraordinară, orice bărbat s-ar îndrăgosti de ea, dar este extrem de stranie, era pasionată de magie neagră. Zamfir mi-a povestit că au făcut magie neagră împreună. De altfel mi-a mai povestit că Marie a avut o viziune că fratele lui i-a furat nişte bani şi i-a ascuns, Zamfir i-a căutat şi i-a găsit exact acolo unde Marie i-a spus. Apoi el a rupt relaţia cu fratele lui. Îmi pare teribil de rău că relaţia dintre Zamfir şi Marie s-a terminat", a declarat George Stanca.

Sarah Stajic a sărit în apărarea mamei sale şi a negat afirmaţiile jurnalistului.

"Îmi vine să râd, este absolut ridicol, mama mea este o femeie spirituală. Ea s-a căsătorit la biserică, de aceea i-a luat atât de mult timp să ceară divorţul. Nu mă miră faptul că domnul Zamfir a spus acest lucru despre mama mea", a declarat fiica vitregă a lui Zamfir, care a spus despre acesta că este un mincinos.

Stanca a precizat că dacă lucrurile stau aşa, înseamnă că Marie Noëlle a fost cea care a ascuns banii şi l-a acuzat pe nedrept pe fratele lui Zamfir, doar ca să-i despartă pe cei doi.

"Nu pot să las să se spună că mama mea face magie neagră. Domnul Zamfir a vorbit cu logodnicul meu când a venit în Franţa anul trecut. Zamfir i s-a plâns lui şi iubitul meu i-a dat 100 de euro, apoi spunea că la Bucureşti nu are unde să locuiască, dar avea două case aici, a minţit-o pe mama. Mă aşteptam la atacuri, dar e un micinos", a replicat Sarah Stajic.

Mai multe