Marina Almășan, devastată de moartea fiicei lui Marius Țeicu: „Nu merita de la Dumnezeu lovitura asta!”

2 august 2017 12:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marina Almășan, una dintre persoanele care a inițiat o campanie de donare de sânge pentru Patricia, fata lui Marius Țeicu, a fost devastată după ce a primit vestea că aceasta a murit.

Prezentatoarea de la TVR i-a trimis un sms lui Marius Țeicu, arătându-se șocată de dispariția tinerei. Patricia anunțase în luna martie că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, dar, în cele din urmă, a pierdut lupta cu leucemia. 

„Un om care a fost toată viața pâinea lui Dumnezeu nu merita, tocmai de la Dumnezeu, o astfel de lovitură! Cât de mari să fi fost blestemele împotriva sa și, mai ales, pentru ce? Omul acesta nu a făcut rău în viata nici măcar unei gâze... Omul drag nouă tuturor trece prin cea mai cruntă pedeapsă la care poate fi osândit un părinte. Să-i fim alături, să-l asiguram de toată iubirea noastră și de toată compasiunea. Fie ca Patricia să aibă un drum lin spre odihnă de după lupta cumplită și nedreaptă pe care a dus-o aici, pe pământ” a spus Marian Almășan, pentru click.ro, care nu a găsit putere să-i spună mai multe prietenului său, Marius Țeicu, în sms, decât: „Marius, te rog, spune-mi că nu-i adevărat”.

Mai multe