Marina Almășan și-a lansat a 10-a carte. Uite ce show au făcut vedetele la eveniment!

4 iunie 2019 13:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lansări de carte pe bandă rulantă la BookFest, eveniment care a avut loc în perioada 29 mai - 2 iunie, la Romexpo. Una dintre cele mai atipice a fost, fără îndoială, cea a Marinei Almășan. Cunoscuta realizatoare de la TVR și-a lansat cel de-al zecelea volum, un jurnal de călătorie în China, care adună reportajele vedetei din repetatele sale vizite în marile orașe chinezești.

Duminică, 2 iunie, în ultima zi de Târg, publicul a luat cu asalt standul Editurii Corint. Asta și pentru că Marina Almășan a ales o colecție inedită de personalități care să vorbească despre cartea sa: ambasadori, oficiali chinezi, medici de renume, jurnaliști și, cum altfel, artiști. În plus, o inedită tombolă cu suveniruri aduse de Marina din China a fost organizată în timpul lansării. Ea a făcut deliciul spectatorilor, care au plecat acasă cu bețișoare chinezești, evantaie, brelocuri, eșarfe de mătase, calendare, DVD-uri, pixuri, bibelouri și altele asemenea lor. 

A fost aplaudată la scenă deschisă doctorița Monica Pop, a vorbit frumos despre prietena sa de-o viață compozitorul Mihai Pocorschi - cel care i-a compus Marinei multe din genericele emisiunilor sale de succes ( printre care și cel al “Ceaiului de la ora 5”), grupul umoristic “Vouă” a fost reprezentat cu succes de jurnalistul Adrian Fetecău, care a vorbit chiar și în chineză, a fost prezent și cel mai mare sinolog român, dl.Viorel Isticioaia Budura, și i-a dat gata pe toți cu româna sa impecabilă dl. Zhao Lei, consilier al Ambasadei Chinei la București.

Cireașa de pe tort a reprezentat-o însă actorul Bogdan Stanoevici, descins parcă direct din telenovela “Fructul oprit” și care le-a reamintit celor prezenți de candidatura sa la apropiatele alegeri prezidențiale. Atmosfera a explodat și vedetele prezente s-au  înghesuit să-și ofere serviciile, în glumă, pentru portofoliile Guvernului pe care-l va numi actorul dacă va ieși învingător în cursă. 

Iată ce ne-a declarat Marina: “Mă bucur că mi-a reușit și aceasta lansare, pe care am gandit-o - deh, deformație profesională! - ca pe un mic show live! Mi-am așezat în living tona de flori primită și ...m-am apucat de cartea cu numărul 11! De data aceasta îmi voi invita cititorii într-o călătorie spre nordul planetei, mai precis la Oslo!”

Citește și:

EXCLUSIV Marina Almăşan, dezvăluiri despre iubit, fiu şi fostul soţ

Motivul pentru care fiul Marinei Almăşan s-a mutat în străinătate

Mai multe