Marina Almăşan şi-a luat acasă soţul cu patru rinichi

24 septembrie 2009 19:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Victor Socaciu a fost un răsfăţat în spitalul din Cluj, unde a suferit un transplant de rinichi, asistentele roind în jurul lui non-stop.

Mihai Lucan, şeful echipei de medici care l-a operat pe Socaciu, i-a recomandat ieri Marinei Almăşan, soţia solistului, să se lase de televiziune, pentru a avea grijă de el. Socaciu a afirmat ieri, în cadrul conferinţei de presă, că speră să revină cât mai repede în viaţa publică.

„Mai am o problemă la voce, sper să se refacă în două luni", a spus el. Artistul nu a omis să adreseze mulţumiri familiei donatorului.

„Mulţumesc familiei fetiţei pentru acest gest. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar viaţa naşte viaţă, life goes on", a spus cu greutate solistul. Marina Almăşan a dorit să se justifice pentru faptul că nu a fost la spital, în ziua în care Socaciu a fost operat.

„Regret că nu am fost lângă el la operaţie. Victor a fost chemat pentru analize, cu o oarecare probabilitate. El m-a rugat să nu anunţ pe nimeni şi să nu vin la Cluj. M-aş fi uitat doar pe fereastră, medicul mi-a spus că nu mă lasă în sala de operaţie".

Medicul Lucan şi-a exprimat speranţa că realizatoarea îşi va lăsa emisiunea, pentru a putea să se ocupe de recuperarea pacientului: „Marina o să lase emisiunea şi o să stea alături de el".

Vedeta TVR se va conforma sfatului medicului. „Voi prelua rezultatul muncii voastre şi voi face un produs sănătos. Voi urma instrucţiunile de folosire a soţului", a mai spus Almăşan.

Doctorul mai crede că recuperarea lui Socaciu, care acum trăieşte cu patru rinichi, va fi una de scurtă durată: „Evoluţia e foarte bună".

Mai multe