Marina Almăşan şi-a scos în oraş fiul şi iubitul! Uite ce familie frumoasă are!

10 noiembrie 2016 20:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedete multe joi seară (10 noiembrie), la întâlnirea "Femeilor de 10", eveniment organizat periodic de Marina Almăşan, fondatoarea site-ului femeide10.ro.

Realizatoarea TVR şi-a strâns prietenii la Hotel Marshal Garden din Bucureşti şi a combinat utilul cu divertismentul: şi-a lansat cartea "Nici eu nu mai ştiu cine sunt", care se găseşte deja în librării la preţul de 29,90 lei, dar s-a şi distrat alături de artişti de primă mână.

Nu a lipsit Mircea Radu, alături de care Marina realizează zilnic, de luni până vineri, de la ora 10.10, emisiunea "Femei de 10-Bărbaţi de 10" (TVR2). Acesta a venit şi el la purtător cu cartea "Poveşti cu gust".

Dar, nu Mircea a fost cel mai important bărbat de lângă Marina, ci alţi doi: fiul acesteia, Victoraş (18 ani), un tânăr înalt ca bradul şi iubitul Georgică Cornu, venit special de la Timişoara pentru acest eveniment. În discursul de la lansarea cărţii, Marina i-a mulţumit afaceristului că i-a fost alături de 5 ani încoace. Georgică Cornu a sosit în Bucureşti miercuri, însă mâine se va întoarce la Timişoara, pentru că după divorţ ambii copii au rămas în grija lui. Marina ne-a vorbit cu entuziasm despre fiul ei. “Victoraş este student în anul întâi la Statistică, în cadrul Facultății de Cibernetică de la ASE. E un copil foarte bun, este atât de bun, încât dacă nu aş fi mama lui şi aş avea 16 ani, m-aş îndrăgosti de el”, ne-a povestit Marina.

La eveniment au mai fost prezenţi solistul Gheorghe Turda, soţii Oana şi Viorel Lis, îndrăgita solistă Corina Chiriac, Eugen Cristea, Sanda Ladoşi etc.

Mai multe