Marina Dina, copleşită de gânduri! A slăbit 20 de kilograme în câteva luni

10 noiembrie 2017 13:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se vede treaba că noile responsabilităţi pe care le are de când a devenit mămică îi dau mari bătăi de cap fostei asistente tv a lui Mihai Morar. Marina Dina a născut la începutul acestui an gemeni şi de atunci este într-o agitaţie continuă. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondă la cumpărături. Îngândurată şi cu o siluetă de invidiat după o sarcină gemelară, în care a acumulat în jur de 20 de kilograme, vedeta nu a schiţat niciun zâmbet, fiind foarte preocupată.

Marina Dina (31 de ani) radia de fericire la începtul acestui an când a devenit mămica gemenilor Zian şi Aria, dar parcă zâmbetul i-a dispărut după zece luni. Copleşită de problemele de sănătate ale celor mici, blonda este mai tot timpul îngândurată. Aşa au văzut-o şi fotoreporterii Click!, zilele trecute, când a ieşit la cumpărături. Blonda a stat mai mult cu privirea în pământ şi nu a schiţat vreun zâmbet. Ea povestea recent că cei mici au răcit pe rând şi că virusul i-a cam dat şi ei de furcă. "Când sunt bolnavi este şi mai greu. Eu tot aștept sa devină mai ușor... poate când vor merge la grădiniță", s-a plâns Marina prietenilor.

Fosta asistentă tv a lui Mihai Morar a avut o sarcină dificilă, iar ultimul trimestru l-a petrecut mai mult la orizontală, după cum i-a sugerat medicul. Pe parcursul celor nouă luni, vedeta a luat în greutate in jur de 20 de kilograme, pe care le-a topit rapid din cauza problemelor de sănătate ale fetiţei, dar şi a agitaţiei continue. Chiar ea spunea că cei mici îi ocupau tot timpul şi uita să mai mănânce. 

"Aris s-a născut la 35 de săptămâni cu doar 1.890 kg. După aproape trei săptămâni în spital am putut să o ţin in braţe ( cele mai lungi trei săptămâni din viaţa mea). Fetiţa asta mică mi-a dat foarte multă putere. Băiatul meu s-a nascut cu 2.840, puteam să îl iau acasă mai devreme, dar am decis să rămân în spital, să aştept ca amândoi să fie sănătoşi”, povestea Marina prin ce a trecut la scurt timp după naştere.

Acum, blonda are ajutoare, care îi mai preiau din sarcini, dar ea rămâne la fel de dedicată copiilor. 

Mai multe