Marina Scupra, condusă pe ultimul drum de colegii de școală ai fiului ei

1 august 2017 12:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marina Scupra a fost condusă pe ultimul drum marți, 1 august, cu aceeași discreție cu care și-a trăit ultimele luni din viață. Diagnosticată cu un cancer la sân galopant, artista a vrut ca la suferința ei să nu asiste decât cei foarte apropiați.

Marina Scupra a fost ”apărată” de indiscreția curioșilor de colegii de școală ai lui Dragoș (17 ani), care au făcut un cordon viu la ieșirea din Biserica Bălănescu din Capitală, marți, 1 august.

La fel ca la priveghi, puțini colegi de scenă ai Marinei Scupra au venit s-o însoțească pe ultimul drum. Printre aceștia s-au aflat Carmen Rădulescu, Mirabela Dauer și Florin Apostol. Artista a fost înmormântată în Cimitirul Pantelimon.

Marina Scupra a murit duminică, 30 august, după o luptă de trei luni cu boala. Artista i-a cerut soțului ei, fostul mare voleibalist Claudiu Pițigoi, să nu vorbească cu nimeni despre stare ei de sănătate și să nu lase pe nimeni să o vadă pe patul de moarte.

Nici fiica solistei nu i-a fost alături în această perioadă dificilă. Antonia (26 de ani) a rămas în îngrijirea tatălui după divorțul Marinei de compozitorul Dan Dimitriu și nu a mai vorbit de ani buni cu mama ei. Tânăra se află acum la studii în anglia și a evitat cuvântul ”mamă” în mesajul publicat pe contul personal de Facebook. „Azi este o zi tristă... Deşi nu ne-am mai văzut şi nu ne-am mai vorbit de ani... îţi mulţumesc că mi-ai dat viaţă! Drum bun şi Dumnezeu să te odihnească în pace, Marina Scupra!”

Mai multe