Marina Voica a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit cântăreața chiar de ziua ei

6 septembrie 2021 13:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

De la bal, la spital! Marina Voica a văzut moartea ochii chiar de ziua ei! Îndrăgita solistă a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie și, după ce a sărbătorit cu bucate alese la un restaurant din Herăstrău, a ajuns de urgență la Spitalul din Câmpina cu toxinfecție alimentară!

Marina Voica a trecut prin clipe dramatice chiar de ziua ei de naștere. Solista a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie, așa că a petrecut cum se cuvine la un restaurant din Herăstrău, unde a gustat din numeroase bunătăți. A doua zi, ajunsă acasă la Breaza, artista a început să acuze stări de rău, pe care le-a pus pe seama exceselor alimentare.

Speriată, solista a apelat numărul de urgențe 112. Medicii de pe Salvare i-au sărit în ajutor și au decis să o ducă la Spitalul din Câmpina pentru investigații, în ciuda faptului că solista s-a opus vehement. Ajunsă la spital, artista a primit dignosticul de toxinfecție alimentară! La spital, Marinei Voica i s-a administrat o perfuzie și a fost ținută sub supravegherea medicilor.

Acum, cântăreața se simte bine, iar starea ei de sănătate s-a îmbunătățit simțitor. ”Sunt bine acum. Am făcut toxiinfecție alimentară, sunt foarte pofticioasă și am primit foarte multă mâncare ieri și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat. A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătoasă”, a spus Marina Voica, la Antena Stars.

Marina Voica, operată pe cord deschis

Anul acesta, Marina Voica a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de riscantă. Aceasta a fost operată la o clinică privată din Brașov. Marina Voica avea două dintre valvele inimii cu leziuni severe, însă operația pe cord deschis, singura soluție medicală care i-ar fi putut salva viața, a fost evitată de toate instituțiile de specialitate.

Intervenția deosebit de riscantă a fost salvatoare, reușindu-se efectuarea ei în mare parte pe cord bătând, ceea ce a permis o recuperare rapidă. “Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operație pe inimă foarte grea la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc! Echipa spitalului împreună cu doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, a declarat Marina Voica, la câteva zile de la operația care i-a salvat viața.

Citește și:

Marina Voica, la plajă, pe litoral. La 85 de ani, solista își sfidează vârsta și problemele de sănătate

Mai multe