Marina Voica, la 82 de ani: “Sunt moartă după mașini!”. Ce "bijuterie" are în garaj, la Breaza

22 aprilie 2019 14:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe Marina Voica o puteți întâlni oricând în trafic pentru că are carnet de șofer la 82 de ani și chiar conduce! De când se știe, îndrăgita cântăreață a Epocii de Aur e pasionată de mașini și apasă pedala de accelerație de 43 de ani. Marina Voica se urcă la volan cu același curaj ca în tinerețe, când a condus un tanc și era cât pe ce să ridice de la sol un avion.

Oricând a avut ocazia, Marina Voica a demonstrat că nu se teme de motoare, oricât de puternice ar fi. În trecut, Marina Voica s-a încumetat să conducă un tanc, iar, la nevoie, s-a așezat fără emoții și pe scaunul unui pilot de avion. În vârstă de 82 de ani, Marina Voica rămâne o pasionată a volanului.

Marina Voica are aceeași mașină de 20 de ani

Cântăreața are parcată în curtea casei ei din Breaza, județul Prahova, o bijuterie de mașinuță. Micuță și cochetă, năzdrăvana motorizată de la Peugeot are culoarea bleu, e bine îngrijită și o ajută mereu pe Marina Voica să se desplaseze unde are nevoie să își rezolve treburile. „Conduc de 43 de ani, iar de 20 de ani, de când m-am mutat la Breaza, am această mașină, un Peugeot 107. Sunt moartă după mașini, îmi place să conduc și mă înțeleg de minune cu autoturismul pe care îl am”, a spus Marina Voica pentru Click!.

Marina Voica a condus un tanc: "Chiar dacă mor, nu mor mizerabil"

De ani buni, vedeta este o împătimită a cailor putere. În urmă cu doi ani, Marina Voica le-a arătat tuturor că știe să conducă și un tanc. „Sunt curioasă din fire şi am vrut să conduc un tanc. Am condus toate maşinile, numai tanc nu am condus. E prima dată când văd aşa un tanc. Îmi place să-mi înving teama şi îmi plac senzaţile tari. (...) Eu trebuia să mă nasc băiat. (...) Chiar dacă mor, nu mor mizerabil”, a spus Marina Voica pentru Antena Stars. De asemenea, cântăreața a urcat în urmă cu cinci ani în cabina de pilotaj de unui avion, când a filmat videoclipul melodiei „Soarta mea”. De această dată, vedeta a făcut doar figurație, chiar dacă și-ar fi dorit să piloteze cu adevărat.

Citește și:

Marina Voica s-a îmbrăcat ca o şcolăriţă la lansarea cărţii

Marina Voica face 100 de genuflexiuni pe zi. Așa își păstrează silueta din liceu

Mai multe